Bucuria primei întâlniri

Unitate conexă a Ministerului Educației, CENTRUL JUDEȚEAN DE EXCELENȚĂ MARAMUREȘ ȘI-A ÎNCEPUT ACTIVITATEA! Prima săptămână, momente de mari emoții, generate de bucuria întâlnirilor în spiritul excelenței și al curiozității intelectuale, în care mentorii s-au întâlnit cu elevii capabili de performanțe înalte.

Stimați elevi,

Vă invităm să scriem, împreună, povestea excelenței maramureșene. Mânați de curiozitate intelectuală, vom descoperi zone noi de cunoaștere. Mulțumim directorilor Colegiului Național „Gheorghe Șincai” Baia Mare (prof. Mardar Sorin Leonard), Colegiului Național „Vasile Lucaciu” Baia Mare (prof. Sălăjean Simona), Colegiului Național „Dragoș Vodă” (prof. Voinaghi Crina) și Liceului Tehnologic Agricol „Alexiu Berinde” Seini (prof. Costantea Dan Dumitru) pentru că au acceptat să fie parte activă a activității de excelență, prin oferirea infrastructurii unităților de învățământ pe care le conduc.

Pentru că suntem la început de drum, dragi elevi, vă dorim să vă găsiți motivația de a descoperi și de a aprofunda teme din sfera voastră de interes. Drumul vostru spre împlinire intelectuală și emoțională va fi mult mai ușor, avându-i alături pe mentorii și părinții voștri. Cu siguranță, povestea succesului va fi scrisă ÎMPREUNĂ. Mult succes!